Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه اجتماعی _ مدیر گروه اخلاق و تربیت مرکز تخصصی مهدویت گفت: بعد از ایمان و باور قلبی، دومین ویژگی که برای منتظر امام زمان(عج) می‌توان در نظر گرفت و همه منتظران باید آن‌را در زندگی شخصی خود لحاظ کنند، حفظ ارتباط معنوی با خداوند متعال و شخص حضرت مهدی(عج) است.

حجت‌الاسلام والمسلمین حسن مُلایی، مدیر گروه اخلاق و تربیت مرکز تخصصی مهدویت در گفت‌وگو با ایکنا از چهارمحال‌وبختیاری انس و ارتباط دائمی شخص با خدا و بعد از آن با ولی خدا یعنی امام زمان(عج)، را یکی از ویژگی‌های منتظر دانست و بیان کرد: اگر به شیوه و روش حضرت مهدی(عج) و یارانش و آن گونه که در احادیث آموخته‌ایم توجه شود، خواهیم دید که شخص ایشان و یارانشان ارتباط پرمعنایی با خدای متعال دارند که این ارتباط در قالب نماز، تلاوت قرآن، شب زنده‌داری، مناجات، دعا و .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. بروز می‌یابد.

وی ادامه داد: اگر به زیارت آل یاسین دقت شود، خواهیم دید که در این زیارت شریف به گونه‌ای به حضرت مهدی(عج) سلام می‌دهیم که حضرت در مواضع مختلف مناجات با خدا قرار دارند، یعنی عرض می‌کنیم: سلام بر تو هنگامی که نماز می‌خوانی، سلام بر تو هنگامی که رکوع و سجود می‌کنی، سلام بر تو زمانی که تکبیر می‌گویی، سلام بر تو موقعی که حمد و ثنای پروردگار را به جای می‌آوری و ... لذا شخصی را به عنوان الگو قرار می‌دهیم که خودش در ارتباط مستمر با خداوند است.

حجت‌الاسلام ملایی به حدیثی از امام صادق(ع) اشاره کرد و گفت: حضرت در این حدیث در معرفی ویژگی‌های یاران امام زمان(عج)، یاران ایشان را شب‌زنده‌دارانی معرفی می‌کنند که شب‌ها به عبادت می‌ایستند، همچنین در نمازهایشان زمزمه‌هایی دارند همچون صدای زنبور در کندو، شب‌ها به عبادت می‌ایستند و روزها سوار بر اسب‌ها هستند آن‌ها راهبان شب و شیران روز هستند.

این کارشناس مهدویت تصریح کرد: پس ملاحظه می‌کنیم کسانی که منتظر امام زمان(عج) هستند و در حقیقت شوق حضرت را دارند باید ارتباط با خدای امام زمان(عج) را نیز به صورت پیوسته و مستمر داشته باشد.

وی با بیان اینکه در مورد تلاوت قرآن نیز همین نکات گفته شده است، اظهار کرد: یعنی منتظر امام زمان(عج) باید همواره این ارتباط را با استفاده از ابزارهای معنویت‌زایی که در اختیار دارد نیز داشته باشد، در زیارت آل‌یاسین به حضرت مهدی(عج) خطاب می‌کنیم السلام علیک یا تالی کتاب الله، یعنی ما که خود را منتظر حضرت می‌دانیم نیز باید این رفتار را داشته باشیم و این نکته بسیار مهم است.

وی با بیان اینکه منتظران امام زمان(عج) در بحث نماز نیز باید بسیار مراقبت و توجه بیشتری داشته باشند، تصریح کرد: عصر غیبت امام زمان(عج) عصر دشواری در دینداری است، شیطان در این زمان از ترفندهای مختلفی استفاده می‌کند تا ما را از خداوند و امام زمانمان جدا کند، لذا حضرت مهدی(عج) در روایتی در رابطه با غلبه بر این ترفندها می‌فرماید: هیچ چیز همانند نماز بینی شیطان را به خاک نمی‌مالد، پس نماز بخوانید و بینی او را به خاک بمالید.

حجت‌الاسلام ملایی با اشاره به اینکه به نماز در عصر غیبت به عنوان یک راهبرد مهم و یکی از مصادیق ارتباط انسان با خدا اشاره می‌شود، افزود: اساساً منتظران امام زمان(عج) به حفظ حالات معنوی خود اهمیت می‌دهند و این امر به عنوان ویژگی برجسته آنان محسوب می‌شود.

وی گفت: این افراد که شوق ظهور امام زمان را دارند و تمنای یاوری او را در دل و ذهنشان می‌پرورانند، ارتباط با امام زمانشان را نیز پیوسته حفظ می‌کنند و همیشه در طول روز به یاد حضرت هستند و گاهی اوقات در طول روز با سلام به محضر امام، گاه با خواندن دعای عهد در صبحگاهان و ... پیوسته با مولا و ولی‌نعمت‌شان در ارتباطند و این ارتباط را حفظ می‌کنند.

کارشناس مرکز تخصصی مهدویت ادامه داد: بنابراین دومین ویژگی که بعد از ایمان و باور قلبی برای منتظر امام زمان(عج) می‌توان در نظر گرفت و همه منتظران باید آن‌را در زندگی لحاظ کنند، حفظ ارتباط معنوی با خداوند متعال و حضرت مهدی(عج) است.

انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: خبرگزاری بین المللی قرآن ایکنا چهارمحال و بختیاری مهدویت منتظران ظهور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۷۶۸۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای فاز نخست خط ویژه مسیر اتوبوس خیابان حضرت امام خمینی(ره) اراک

رئیس سازمان مدیریت حمل‌ونقل بار و مسافر شهرداری اراک از اجرای فاز نخست خط ویژه مسیر اتوبوس خیابان حضرت امام خمینی(ره) خبر داد.

محمدحسین ساده‌وند در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در مرکزی، اظهار کرد: اجرای خط ویژه مسیر اتوبوس یک گام اساسی در کاهش آلودگی هوای شهر اراک مبتنی بر توسعه حمل‌ونقل همگانی و کاهش تردد خودروهای شخصی خواهد بود.

وی افزود: در حال حاضر کاهش آلودگی هوای شهر اراک از دغدغه‌های مدیریت شهری، اعضای شورای شهر و شورای ترافیک است؛ بنابراین اقداماتی همچون برقی‌سازی ناوگان اتوبوس و ویژه‌سازی معابر به طور جدی در دستور کار قرار دارد.

رئیس سازمان مدیریت حمل‌ونقل بار و مسافر شهرداری اراک خاطرنشان کرد: با مصوبه شورای ترافیک استان، فاز نخست خط ویژه مسیر اتوبوس خیابان حضرت امام خمینی (ره)، حد فاصل چهارراه دکتر حسابی تا ابتدای خیابان محسنی اجرایی و تکمیل شده است و امتداد آن ظرف دو روز آینده تا چهارراه ولی عصر (عج) اجرا می‌شود.

ساده‌وند اضافه کرد: خط ویژه مسیر اتوبوس خیابان حضرت امام خمینی (ره) بر اساس مصوبه شورای ترافیک استان، پس از جمع‌آوری خط ویژه خیابان شهید رجایی و یک‌طرفه شدن این خیابان تا ابتدای ۱۲ متری، جایگزین خط ویژه خیابان شهید رجایی شد.

وی ادامه داد: خط ویژه خیابان حضرت امام خمینی (ره) حدفاصل چهار راه ولی عصر (عج) تا ابتدای محسنی، به خطوطی که از شمال شرقی و شرق شهر به هسته مرکزی تردد می‌کنند، از جمله کوی صنعتی، فاز یک و دو شهید بهشتی، هپکو، الهیه، امیریه، مسکن، شهرک حضرت ولی عصر (عج) خدمات خواهد داد.

رئیس سازمان مدیریت حمل‌ونقل بار و مسافر شهرداری اراک تاکید کرد: در حال حاضر، ۳۰ دستگاه اتوبوس با وضعیت فعلی از مسیر خط ویژه خیابان حضرت امام خمینی (ره) استفاده می‌کنند که به ازای هر سفر درون شهری، در زمان پیک ترافیک، بین هفت تا ۱۰ دقیقه کاهش زمان سفر را به دنبال خواهد داشت.

ساده‌وند اضافه کرد: خط ویژه مسیر اتوبوس حدفاصل چهار راه ولی عصر (عج) تا گردش به راست خیابان محسنی، فاز نخست خط ویژه خیابان حضرت امام خمینی (ره) است که بر اساس مصوبه شورای ترافیک استان اجرایی و عملیاتی شده است و در صورتی که با موفقیت همراه باشد، سایر معابری که خط ویژه مصوب دارند همچون خیابان شهید بهشتی، خیابان حضرت امام (ره) از مسجد سیدها تا میدان شورا نیز با نصب جداکننده‌های ترافیکی، احیا و اجرا خواهد شد تا اتوبوس در سریع‌ترین زمان ممکن در شهر تردد داشته باشد.

وی گفت: ایجاد مسیر ویژه خطوط اتوبوس و فراهم شدن زمینه تسریع آمد و شد اتوبوس‌ها بدون گرفتار شدن در ترافیک، موجب پیشگیری از اتلاف وقت مسافران و اقبال آن‌ها به استفاده از اتوبوس به جای خودروی شخصی می‌شود.

کد خبر 749064

دیگر خبرها

  • اجرای فاز نخست خط ویژه مسیر اتوبوس خیابان حضرت امام خمینی(ره) اراک
  • منتظر تغییرات چشمگیر در IOS۱۸ باشید!
  • ایده‌های کسب و کار در دوران سربازی + با سرمایه زیر 10 میلیون
  • کدام مرجع تقلید بر پیکر عروس امام ( ره) اقامه نماز کرد؟ +عکس
  • زائران حج شناخت و معرفت خود را تقویت کنند
  • عکسی از سیدحسین خمینی در هنگام نماز بر پیکر مادرش
  • فعالان ستاد اقامه نماز جمعه خاش تجلیل شدند
  • (عکس) سردار سلیمانی و هوگو چاوز، امام مهدی و حضرت مسیح
  • (عکس) سردار سلیمانی و هوگو چاوز، امام مهدی و حضرت عیسی
  • یورش شهرک‌نشینان به آرامگاه حضرت یوسف (ع)