Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس ستاد اقامه نماز کشور گفت: برای اینکه بتوانیم کار فرهنگی انجام دهیم نیازی به برگزاری جشنواره ها و مراسمات و هزینه زیاد نیست بلکه همین که بتوانیم قرآن را با زبان ساده به مخاطب انتقال دهیم، اثرگذاری بالایی دارد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اهواز، «حجت الاسلام محسن قرائتی» امروز (شنبه 23 آذر) در مراسم اختتامیه نخستین جشنواره قرآنی مدهامتان ویژه روستائیان و عشایر کشور که به میزبانی خوزستان و در شهر منتطران دزفول برگزار شد اظهار کرد: برای اینکه بتوانیم کار فرهنگی انجام دهیم نیازی به برگزاری این همه جشنواره و مراسم و هزینه زیاد نیست بلکه همین که بتوانیم قرآن را با زبان ساده به مخاطب انتقال دهیم هم قصه است، هم تاریخ و هم تفسیر و همین امر اثرگذاری بالایی دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

رئیس ستاد اقامه نماز کشور افزود: اینکه می گویند امام زمان (عج) 313 سرباز دارد به این معنی است که کارها با 313 مدیر پیش می رود و نیاز به این همه مدیر و سمت در ادارات و در پست های مختلف وجود ندارد.

 

وی در خصوص مصادیق «عباد الصالحین» که در نماز به آنان سلام می ‌فرستیم اشاره کرد و ادامه داد: این سؤال وجود دارد که وقتی در نماز سلام می فرستیم، عباد الصالحین در شرایط امروز جامعه مصداق چه کسانی و چه چیزهایی است.

 

این مفسر قرآن کریم تصریح کرد: اولین سلام به یاران حضرت مهدی (عج) است چرا که در قرآن آمده بندگان صالح حکومت آخر تاریخ را خواهند داشت؛ دوم هر پدر زنی که به داماد سخت نگیرد خداوند وی را از صالحان برشمرده است (اشاره به داستان ازدواج دختر شعیب نبی با حضرت موسی دارد).

 

وی با اشاره به اینکه سومین سلام به کسانی است که دشمن را عصبانی و غضبناک کنند اذعان داشت: موشک ها، پهبادها و هر نوع اختراعی که توسط جوانان ساخته می شود، ورزشکاری که با اسرائیلی ها مسابقه نمی دهد و هر حرکتی که موجب خشم و عصبانیت دشمن شود، این افراد از صالحان هستند.

 

حجت الاسلام قرائتی با بیان اینکه عمل صالح آن چیزی است که با انجام آن کفار از کارها و حرکات شما غیض کنند و عصبانی شود ابراز کرد: هر حرکتی که خنثی شد و دشمن عصبانی شود عمل صالح برای شما نوشته می شود اما امتی که تاجرش رباخوار و عوامش ترسو باشد و دانشمندش قانون را عوض کند مورد غضب خدا قرار می گیرد.

 

وی با اشاره به اینکه وقتی قرآن را زنده کنیم همه چیز داریم و نیازی به رادیو، تلویریون، تبلیغات، جشنواره و ... نیست خاطر نشان کرد: اگر دست ما به قرآن باشد هیچ گاه گول نمی خوریم و پشیمان هم نمی شویم.

 

رئیس ستاد اقامه نماز کشور خطاب به مسئولان فرهنگی و دست اندرکاران این جشنواره عنوان کرد: مسیر کار خود را طوری قرار دهید که مخاطبان شما جوانان باشند، باید سراغ نسل نو و جدید بروید و آنها را دریابید و نتیجه و خروجی کار شما تاثیرگذاری بر نسل نو باشد.

 

وی بیان کرد: قرآن 268 قصه دارد اگر بتوانیم همین قصه ها را به زبان ساده و قابل فهم برای کودکان و نوجوانان بیان کنیم، قرآن را اقامه کردیم و به دنبال آن همه چیز اقامه می شود؛ باید مزه قرآن را بچشیم تا توفیق یابیم به دیگران نیز بچشانیم.

 

پایان پیام/72

منبع: شبستان

کلیدواژه: مسجد کانون های فرهنگی هنری مساجد کانون های مساجد قرآن کریم خبرگزاری شبستان استان بوشهر قرآن شیراز فعالیت های مسجدی فهما جشنواره مدهامتان روستایی حجت الاسلام محسن قرائتی کانون های مساجد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۹۶۸۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جایزه بهترین مستند جشنواره فیلم مسکو برای سام کلانتری

جایزه بهترین مستند چهل و ششمین جشنواره بین‌المللی فیلم مسکو به «رخ» ساخته سام کلانتری از ایران اهدا شد.

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، چهل و ششمین جشنواره بین‌المللی فیلم در مسکو با اهدای جایزه سنت جرج طلایی به فیلم «شرم» محصول مکزیک و قطر به کار خود پایان داد. جایزه سنت جرج نقره‌ای بهترین کارگردانی به همراه دو جایزه جنبی جایزه نت پک [شبکه ارتقای سینمای آسیا]و جایزه بهترین فیلم از نگاه تماشاگران به فیلم «آه سرد» ساخته ناهید عزیزی صدیق از ایران اهدا شد.


چهل و ششمین جشنواره بین‌المللی فیلم مسکو (MIFF) کار خود را به پایان رساند.

نیکیتا میخالکف رئیس جشنواره با اشاره به این که «هشت روز جشنواره، با نمایش ۲۴۰ فیلم از ۵۶ کشور، ۳۸۰ نمایش در ۹ سینما، ۳۹ هزار تماشاگر و بیش از ۷٫۵ هزار مهمان و حضور بیش از ۱۶۰۰ نماینده رسانه برگزار شده است، برپایی این دوره جشنواره را حاصل یک عملکرد خوب ارزیابی کرد.

برنده جایزه بزرگ سنت جرج طلایی این دوره جشنواره، میگل سالگادو کارگردان مکزیکی با فیلم «شرم» محصول مکزیک و قطر بود. این درام داستان دو نوجوان است که توسط یک باند خلافکار اسیر می‌شوند. یکی از آن‌ها می‌میرد، دومی موفق به فرار می‌شود، اما او با خود مبارزه می‌کند و نمی‌تواند به بستگان دوستش در مورد مرگ خود بگوید. کارگردان فیلم پس از دریافت جایزه گفت: «ما این فیلم را درباره معضل بسیار جدی حضور و مشارکت جوانان در باند‌های خلافکار و جنایتکار ساختیم که در مکزیک با آن مبارزه کرده‌ایم و هنوز هم می‌جنگیم.

جایزه سنت جرج نقره‌ای بهترین کارگردانی به همراه دو جایزه جنبی جایزه نت پک [شبکه ارتقای سینمای آسیا]و جایزه بهترین فیلم از نگاه تماشاگران به فیلم «آه سرد» ساخته ناهید عزیزی صدیق از ایران اهدا شد.
او هنگام دریافت جایزه گفت: حضور در این سالن برای من افتخار بزرگی است. از هیئت داوران جشنواره بسیار سپاسگزارم.

جایزه بهترین بازیگر مرد به خوان رامون لوپز برای «شرم» اهدا شد؛ و ماریکه بیکیرش بازیگر فیلم آلمانی «شلیمازل» جایزه بهترین زن را دریافت کرد.
همچنین جایزه نقره‌ای سنت جرج به فیلم «دروغگو» ساخته یولیا تروفیمووا در مسابقه «پرومیز روسیه» رسید.
سرگئی اورسولیاک کارگردان روسی به دلیل کمک به پیشرفت سینما جایزه ویژه سنت جرج دریافت کرد.

هیئت داوران فیلم «شریک‌ها» ساخته خوزه ماریا فلورس کارگردان اسپانیایی را به عنوان بهترین فیلم کوتاه معرفی کردند. جایزه بهترین فیلم مستند «رخ» ساخته سام کلانتری از ایران اهدا شد.

همچنین جایزه ویژه هیئت داوران به فیلم «نیروانا» به کارگردانی آصف اسلام از بنگلادش رسید. این فیلم صامت سیاه و سفید شبیه یک آلبوم عکس، داستان سفر درونی سه شخصیت را روایت می‌کند.

در مراسم اختتامیه شخصیت‌های مشهور سینما و فرهنگ روسیه از جمله بازیگران سرگئی گرماش و ماکسیم استویانوف، بازیگران زن اکاترینا ولکووا و اولسیا سودزیلوسکایا، کارگردانان الکسی اوچیتل و سرگئی اورسولیاک، نویسنده الکساندر تسیپکین حضور داشتند. سازندگان و بازیگران فیلم سینمایی «تندر اصلی: بازی» که فیلم اختتامیه جشنواره شد نیز معرفی شدند.

این جشنواره در سال ۱۹۳۵ تأسیس شد که آن را به دومین جشنواره قدیمی فیلم جهان پس از رویداد ونیز تبدیل کرد. در سال ۱۹۹۵ اعلام شد که جشنواره فیلم سالانه می‌شود، اگرچه در سال‌های ۱۹۹۶ و ۱۹۹۸ برگزار نشد، اما از سال ۱۹۹۹، MIFF هر سال برگزار می‌شود.

چهل و ششمین جشنواره بین المللی فیلم مسکو (MIFF) از ۱۹ تا ۲۶ آوریل ۲۰۲۴ (۳۱ فروردین تا ۷ اردیبهشت ۱۴۰۳) در پایتخت روسیه برگزار شد.

دیگر خبرها

  • تعریف حباب قیمت به زبان ساده + فیلم
  • بیان ساده مفاهیم قرآن از نوآوری‌های برنامه «محفل» بود
  • «مست عشق» فیلم قابل قبولی نیست/ فروش بالا نمی‌تواند دلیل بر کامل بودن یک اثر باشد
  • فعالان ستاد اقامه نماز جمعه خاش تجلیل شدند
  • عاشق شعر عالمگیر ایران هستم/بهترین سوغاتی از نمایشگاه کتاب تهران
  • عاشق شعر عالمگیر ایران هستم/ بهترین سوغاتی از نمایشگاه کتاب تهران
  • «مقرأة الحرمین»؛ طرح آموزش قرآن به ۶ زبان زنده دنیا
  • اختتامیه جشنواره قرآن و حدیث در تانزانیا برگزار می شود
  • جایزه بهترین مستند جشنواره فیلم مسکو برای سام کلانتری
  • ماجرای نسبت فامیلی علیرضا قربانی با داور «محفل» از زبان احمد ابوالقاسمی + فیلم