Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-29@15:46:51 GMT

نمازهای عاشقانه آیت‌الله بهجت عاملی برای رسیدن به خدا بود

تاریخ انتشار: ۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۹۷۲۳۳۲

نمازهای عاشقانه آیت‌الله بهجت عاملی برای رسیدن به خدا بود

خبرگزاری مهر، گروه استان‌ها - حجت الاسلام حسین ابراهیمی؛ مردم ما نماز و مناجات پیامبران، اهل بیت و نماز امیرالمومنین (ع) را ندیدند و تصوری از آن نمازی که تیر از پای حضرت خارج می‌کردند و او متوجه نمی‌شد ندارند، آنچه در این روزگار تصور ذهنی ما را به آن عبادت‌های بی نظیر نزدیک می‌کند، نماز اولیا او بالاخص حضرت آیت الله بهجت (رحمه الله تعالی) است، که مردم شور عاشقانه را در نماز ایشان به معنای واقعی کلمه مشاهده می‌کردند، هر کس در این روزگار بخواهد تصویری از یک نماز عاشقانه ارائه کند، باید تصویر نماز آیت الله بهجت را نشان دهد که او در یک کلام مجسمه نماز عاشقانه بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

لذتی که آیت الله بهجت از نمازش می‌برد سلاطین عالم در زندگیشان نمی‌بردند که در جمله‌ای معروف از ایشان نقل شده است: «اگر سلاطین عالم لذت دو رکعت نماز خواندن را می‌چشیدند دنیای خود را رها می‌کردند».

دو موضوع در آیت الله بهجت بارز بود یکی رابطه وثیق با ولی عصر، مولای عالم، حضرت صاحب الزمان (عج) و دومی نماز عاشقانه و اولی را راه رسیدن به دومی می‌دانست، شارحان زیارت آل یاسین که از زیارات معروف حضرت صاحب الامر می‌باشد در توضیح آنکه چرا به امام زمان (عج) در حالات مختلف نماز سلام می‌دهیم، می‌گویند امام زمان حقیقت نماز و باطن و تجسم نماز است و تنها با توسل و اتصال به او می‌توان به حقیقت نماز دست پیدا کرد و از آن طرف غرق شدن در نماز موجب نزدیک تر شدن به مظهر صراط مستقیم یعنی امام عصر (عج) است و آیت الله بهجت نماد هر دو بود.

پس بنابراین می‌توان گفت، سلام بر نماز بهجت، چون فانیِ در نماز مولایش صاحب الزمان (عج) بود، سلام بر قنوت بهجت، چون فانیِ در قنوت مولایش صاحب الزمان (عج) بود، سلام بر رکوع و سجده بهجت چون فانیِ در رکوع و سجده مولایش صاحب الزمان (ع) بود، سلام بر تکبیر و تسبیح بهجت چون فانیِ در تکبیر و تسبیح مولایش صاحب الزمان (عج) بود؛ همه زندگی آیت الله بهجت یک جمله بود و آن نشان دادن راه رسیدن به خدا در یک نماز عاشقانه.

و سلام بر بهجت، آن بهجتی که مصداق بارز این حدیث بود که: «من یذکرکم الله رویته، با کسی بنشینید که دیدارش شما را به یاد خدا بیندازد، کسانی که به محضر او در زمان حیات شریفش می‌رسیدند تصدیق می‌کنند که کافی بود در کنار او باشی تا متوجه نقایص و مشکلات زندگیت شوی».

سلام بر بهجت که مصداق کامل این حدیث بود که فرمود: «کُونُوا دُعَاةَ النَّاسِ‏ بِغَیْرِ أَلْسِنَتِکُمْ»

کارشناس مذهبی

کد خبر 4926356

منبع: مهر

کلیدواژه: حسین ابراهیمی آیت الله بهجت نماز مشهد ویروس کرونا شیراز بوشهر شهرکرد قزوین شیوع کرونا گرگان شب قدر ایلام زلزله کمک به نیازمندان مواسات ماه مبارك رمضان بیرجند آیت الله بهجت نماز عاشقانه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۷۲۳۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقد کتاب مویه های آمو

پنجمین همایش ادبی از بلخ تا نیشابور به همت انجمن ادبی خانه مولانا و حوزه هنری استان قم با رونمایی و نقد کتاب مویه‌های آمو اثر سیدسکندر حسینی بامداد در سالن مهر حوزه هنری قم برگزار شد.

این همایش با حضور شاعران و نویسندگان ایران و افغانستان و با هدف شناخت بهتر و عمیق‌تر شعر امروز افغانستان برگزار شد.

در این همایش حسین محمدی مبارز، طهماسبی خراسانی‌ و سید حسین فصیحی با اجرای سیدعلی نقیب به نقد و بررسی مجموعه شعر مویه‌های آمو پرداختند.

منتقدین به کشف مضامین و خلق آثار موفق در زمینه‌های مختلف آیینی، اجتماعی و عاشقانه، سلیس بودن و به‌روز بودن زبان، بلخ‌گرایی و هویت تمدنی، انتخاب درست واژگان در شعر و انتخاب مناسب عنوان کتاب و تناسب آن با سروده‌های اجتماعی و عاشقانه اشاره کردند.

در این محفل ادبی سیده تکتم حسینی، احسان‌الله بدخشانی، شفیق صادقی، اعلا امیری، مژگان فرامنش، اسحاق ثاقبی داراب، معصومه جمالی، مجتبی خرسندی و سید سکندر حسینی بامداد (نویسنده مجموعه شعر مویه‌های آمو) شعرخوانی داشتند.

باشگاه خبرنگاران جوان افغانستان افغانستان

دیگر خبرها

  • نقد کتاب مویه های آمو
  • «با شما سربلندیم» شعار دهه کرامت
  • اول سلام بعد تاج‌گذاری در کاخ اختصاصی
  • کدام مرجع تقلید بر پیکر عروس امام ( ره) اقامه نماز کرد؟ +عکس
  • عکس | عاشقانه ریما رامین‌فر با همسررش امیر جعفری
  • استقبال شاعر «سلام فرمانده» از غزل رهبر انقلاب
  • شاعر سلام فرمانده به استقبال غزل رهبر انقلاب رفت
  • جایگاه شایسته اردبیل در کشتی فرنگی احیا شود
  • عکس‌| پیام وحید امیری پس از حذف پرسپولیس
  • پست عذرخواهی وحید امیری از پرسپولیسی‌ها